Johan Jonker - Consultancy

begint het te begrijpen

Veelzijdig, creatief, outofthebox, duurzaam

 

Johan Jonker SepiaIk zou mezelf een veelzijdige nieuwsgierige levensgenieter kunnen noemen.  Dat is wat ik wil zijn en ik ben tevreden over de mate waarin dat is gelukt. Mijn werkervaring varieert van handwerk, complex rekenwerk tot gestructureerd ontwerpwerk (als elektronicus en software en website ontwikkelaar).  

Handwerk:
Mijn huidige woonhuis wat dateert uit 1780 hebben we in een lange sabbatical drastisch verbouwd en naast mijn 'gewone' werk heb ik twee dagen in de week mijn eigen muziekinstrumenten werkplaats (zie www.bas en sax.nl), 

johanjonker1 sp

Complex rekenwerk:
Ik heb veel ervaring met rekenen aan remwegen van treinen, risico’s van systeem en processen en in een ver verleden als elektronicus. Ik doe dat graag met spreadsheets en ben wel eens Excel-wizzard genoemd.

Met mijn inhoudelijke werkervaring heb later ook meer de processen en de grote lijnen aangestuurd als technisch manager en als ICT architect en ook een aantal jaren als interim lijnmanager. Maar het beste bevalt me de positie als meedenker. Ik  heb  dan ook heel lang als adviseur/consultant gewerkt binnen de spoorwereld.

Minder kanten heb ik ook, ik ben van nature chaotisch en steeds vergeetachtiger maar dat compenseer ik door  te blijven structureren en orde te scheppen in de chaos en door gestructureerd te schrijven. Ik tegenstelling tot veel technici schrijf ik graag.

Mijn uitgebreide CV is te vinden op LinkedIn.